Pierdere uriașă pentru România la Campionatul Mondial de handbal, în ziua partidei decisive cu Serbia

Pierdere uriașă pentru România la Campionatul Mondial de handbal, în ziua partidei decisive cu Serbia

Veștile proaste continuă pentru Crisitina Neagu, aflată la ultimul său Campionat Mondial din carieră.

Naționala României se va duela duminică seara de la 19 cu reprezentativa Serbiei, iar Cristina Neagu, marea vedetă a trupei antrenate de Florentin Pera, a fost lăsată în afara lotului, având în vedere că nu și-a putut rezolva problemele medicale pe care le are.

Florentin Pera le-a lăsat în afara lotului pentru acest meci pe Cristina Neagu, Diana Lixăndroiu și Nicoleta Balog, un anunț care a fost făcut duminică dimineața, în ziua meciului cu Serbia, susține Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Este al doilea meci pe care îl vom avea la acest Mondial, în grupa E, după acel galop de sănătate cu Chile, scor 44-19.

Serbia a condus Danemarca 54 de minute, pierzând la limită cu 25-21, e drept și cu ajutorul unei brigăzi de arbitri extrem de...permisivă să îi spunem.

CRISTINA NEAGU THE BEST ● HIGHLIGHTS | HANDBALL 😍

Fără Neagu pe teren în acest derbi cu Serbia, România ar putea avea următorul prim 7: Ciucă, Dincă, Bazaliu, Buceschi, Bucur, Seraficeanu, Pintea.

Din 2010, România și Serbia s-au întâlnit de 9 ori, „tricolorele" câștigând 5 meciuri. Interul stânga Neagu s-a plâns în ultimele săptămâni de mari probleme la genunchi și din acest motiv nu a evoluat nici la Trofeul Carpați, nici la deschiderea cu Chile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇