CSM București, anunț oficial despre viitorul Cristinei Neagu

CSM București, anunț oficial despre viitorul Cristinei Neagu

Cea mai bună handbalistă a României, Cristina Neagu, 33 de ani, și-a prelungit în mod oficial contractul cu cei de la CSM București, campioana României la handbal feminin.

Neagu și-a prelungit înțelegerea cu gruparea bucureșteană pentru încă doi ani.

Aleasă cea mai bună jucătoare a lumii în ancheta celor de la IHF de patru ori în carieră, Neagu a decis așadar să continuie cu CSM, după cum anunță chiar clubul printr-un comunicat de presă:

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani! Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Mult succes, Cristina Neagu!”.

ADVERTISING

De asemenea, tot în aceste zile, Dembele Pavlovici a semnat și ea prelungirea cu CSM București, pentru încă un sezon. Clubul din capitala României o va pierde doar pe iberica Carmen Martin, care a semnat un precontract cu Savehof.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇