Mesajul emoționant al Cristinei Neagu pentru Ana Maria Popescu, după argintul olimpic de la Tokyo

Mesajul emoționant al Cristinei Neagu pentru Ana Maria Popescu, după argintul olimpic de la Tokyo

Celebra spadasină Ana Maria Popescu a adus bucurie în rândul românilor sâmbătă la prânz, cu medalia sa de argint la scrimă, prima medalie a delegației României la JO de vara Tokyo 2020.

Partidele Anei din toată ziua de sâmbătă, începând de dimineața, au fost urmărite cu mult interes și multă emoție în sânul delegației României prezente la Tokyo. Meciul a fost urmărit de tot lotul de la canotaj de exemplu, care s-a adunat în fața unui televizor în Satul Olimpic.

Ce a declarat Ana Maria Popescu, imediat după ce pierdut finala olimpică la spadă

ADVERTISING

„Bravo, fată”, a fost mesajul campioanei mondiale la canotaj la dublu vâsle categorie ușoară feminin, Gianina Beleagă, pentru Ana Maria Popescu, pe contul său de Instagram.

Tot acolo a postat și Cristina Neagu un mesaj pentru campioana noastră olimpică în trei ocazii: 2008, 2016 și 2021: „Felicitări, Ana. Eşti campioana noastră”, a scris handbalista, Neagu fiind aleasă în câteva rânduri cea mai bună jucătoare de handbal a planetei de către cei de la IHF.

Declaraţii Mihai Covaliu, după argintul câştigat de Ana Maria Popescu la JO Tokyo 2020

Popescu a fost răpusă de chinezoaica Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur, după o partidă de coșmar, în care înainte de ultima pauză am condus cu 7-6, cu 10 secunde înainte de final Su avea 10-9, iar cu trei secunde înainte Ana dădea tușa care trimitea jocul în prelungiri.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ana Maria Popescu câștigă prima medalie pentru România: “Întotdeauna am considerat că un mic detaliu poate face diferența”

Ana Maria Popescu aduce prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice: Rezultatele sportivilor români care au intrat în concurs sâmbătă. Ana Maria Popescu aduce prima medalie pentru România

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇