Petrescu acuză pe toată lumea: "Vor s-o curețe pe CFR Cluj! E viciere de rezultat!"

Petrescu acuză pe toată lumea: "Vor s-o curețe pe CFR Cluj! E viciere de rezultat!"

Dan Petrescu (55 de ani) a fost extrem de supărat după meciul CFR Cluj – Rapid 2-2, din prima etapă a play-off-ului Superligii.

„Bursucul” a criticat în termeni duri arbitrajul lui Andrei Chivulete, însă nici jucătorii n-au scăpat. Antrenorul a avut ceva de reproșat pentru patru dintre jucătorii de la CFR Cluj.

Petrescu a început să țipe în direct la TV: „Vor s-o curețe pe CFR! E viciere de rezultat”, a „tunat” Petrescu, cel care a declanșat apoi o tiradă la adresa arbitrajului și, în cele din urmă, i-a luat la țintă pe Manea, Yuri, Camora și Burcă.

ADVERTISING

„Se urmărește s-o curețe pe CFR! Dă-mi ce e al meu! De unde a văzut el ofsaid? N-a fost niciun ofsaid! E viciere de rezultat. Cei de la VAR să plătească. Nu zic că meritam victoria, dar ăsta a fost gol. Restul e cancan!

Nici nu mai vreau pauză, se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Ne merităm soarta. Fiecare se gândește la ce trebuie să facă el, nimeni nu se gândește la meciul de azi. Băieții au fost cu capul în nori azi, inclusiv cei patru fundași. Trebuie să-și asume! Să-și mai asume și ei, să mai spună și ei că au fost slabi. Nu merită la nicio națională după modul în care au jucat azi.

ADVERTISING

Rapid a fost mai bună în duelurile una contra unu, dar nu ne-a surprins. Dar când fundașii noștri sunt sub nivel, n-avem cum să câștigăm campionatul! E bine când nu pierzi, dar va fi foarte greu după pauza de la națională. N-o să am cum să pregătesc bine următorul meci, cel cu Craiova, care n-are jucători la lot.

Nu mă așteptam ca la VAR să ni se anuleze un asemenea gol. Am zis să văd faza înainte să vin la interviuri, dar e ofsaid clar!”, a spus Dan Petrescu, la microfonul Prima Sport, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!