Aflat pe lista FCSB, antrenorul a explicat de ce își dorește să antreneze altă echipă

Aflat pe lista FCSB, antrenorul a explicat de ce își dorește să antreneze altă echipă

Antrenorul aflat pe lista FCSB pentru înlocuirea lui Mihai Pintilii a reacționat și a numit echipa pe care își dorește să o pregătească.

După suspendarea lui Mihai Pintilii, FCSB a început să caute antrenor și una dintre variantele „roș-albaștrilor” este cipriotul Elias Charalambous (42 de ani), fost jucător în Superligă la FC Vaslui.

Invitat într-o emisiune din țara natală, Charalambous a spus că își dorește să ajungă, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, la Omonia Nicosia. Fostul jucător Elias Charalambous s-a născut în Africa de Sud, însă a crescut în academia clubului Omonia Nicosia.

ADVERTISING

"Da, este echipa la care am crescut. Acolo am jucat timp de mulți ani. Niciodată nu știi unde te duce viața. Acum sunt un antrenor profesionist. Atunci când primesc o ofertă stau și o analizez. Cu siguranță m-aș gândi serios la așa ceva (n.r Omonia Nicosia)", a transmis Elias Charalambous, la emisiunea The Match.

Omonia Nicosia, PAOK, AEK Larnaca, Karshluer, FC Vaslui, Doxa Katopias și Levadiakos sunt echipele din CV-ul lui Elias Charalambous.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!