Personajul important din tenis care susține că Simona Halep a avut un rol important în cariera campioanei de la US Open: ”Emma Răducanu este româncă”

Personajul important din tenis care susține că Simona Halep a avut un rol important în cariera campioanei de la US Open: ”Emma Răducanu este româncă”

Emma Răducanu este personajul din tenisul mondial feminin pe buzele tuturor acum după cucerirea titlului de la US Open, la doar 18 ani, evident primul său trofeu major din carieră.

Tenismena cu origini românești, având un tată român și o mamă născută în China, dar care reprezintă Marea Britanie, a devenit curând una dintre cele mai populare jucătoare din circuit.

Aceasta a trecut în finala de la New York de un alt mare talent, Leylah Fernandez din Canada, scor 6-4, 6-3.

Una dintre persoanele care au salutat performanța Emmei este și Judy Murray, mama marelui tenismen britanic Andy Murray, care a ținut să spună că Emma Răducanu este româncă și, mai mult, că Simona Halep a avut un rol important în creșterea și dezvoltarea acesteia ca tânără jucătoare: ”Să nu subevaluăm niciodată importanța unui model feminin demn de urmat în sport, care poate oferi oportunități pentru tinerele sportive. Emma Răducanu este româncă, iar aici ea este alături de Simona Halep”, puncta doamna Murray, postând o poză cu Răducanu alaturi de idola sa Simona Halep.

De altfel, Răducanu a și recunoscut faptul că Na Li și Halep au reprezentat mereu modele pentru ea în cariera sa, scurtă până acum, de tenismenă:

ADVERTISING

Portret superb al Emmei Răducanu făcut de jurnaliștii din China. De ce sunt Na Li și Simona Halep un exemplu pentru ea

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Răzvan Marin dă cărțile pe față în conflictul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi la echipa națională

Emma Răducanu, la un pas de calificare la Turneul Campioanelor, după performanța magică de la US Open

Viktor Orban i-a cerut Papei Francisc ”să nu lase să piară Ungaria creştină”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!