Pep Guardiola a exclus un jucător de la Manchester City

Pep Guardiola a exclus un jucător de la Manchester City

Antrenorul spaniol de la Manchester City, Pep Guardiola a luat o decizie drastică la lotul englezilor, după venirea jucătorilor săi de la Campionatul Mondial de fotbal.

Fostul manager de la Barcelona sau Bayern a luat decizia de a-l exclude din lot pe fotbalistul Kalvin Phillips, întrucât mijlocașul central în vârstă de 27 de ani s-a întors cu un surplus de kilograme de la Campionatul Mondial.

Philips, revenit miercuri la antrenamentele lui City, după ce Anglia a fost eliminată în sferturi la CM, după un meci pierdut cu Franța, nu a fost lăsat de Pep să se pregătească cu echipa, întrucât după cele 10 zile de vacanță a venit cu multe kilograme în plus.

ADVERTISING

„Nu e accidentat, dar a venit supraponderal. Nu poate să se antreneze și să joace așa. Când va fi gata, va juca, pentru că avem nevoie de el”, a declarat Guardiola, conform cotidianului Marca.

Englezul a bifat doar 2 meciuri la Mundial pentru Anglia, în ambele intrat pe teren în postura de rezervă, în meciurile cu Senegal și Țara Galilor. Kalvin a fost cumpărat în vară de la Leeds pentru suma de 50 de milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!