Reacția lui Pep Guardiola după eliminarea dramatică suferită de Manchester City în semifinalele Ligii Campionilor

Reacția lui Pep Guardiola după eliminarea dramatică suferită de Manchester City în semifinalele Ligii Campionilor

„E o înfrângere dureroasă”, a spus Josep Guardiola după ce echipa sa, Manchester City, a părăsit Liga Campionilor în semifinale.

City a fost la doar câteva secunde de calificarea pentru a doua oară consecutiv în ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi din Europa, însă Real Madrid a întors incredibil soarta meciului.

"E o înfrângere dureroasă, nu pot ascunde asta. Am fost atât de aproape de finala Ligii Campionilor. Acum trebuie să ne revenim pentru că mai avem patru meciuri de jucat în Premier League", a spus Guardiola după terminarea meciului de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISING

"În prima repriză n-am reușit să stăpânim jocul, dar nici nu am suferit. După ce am înscris, am fost mai buni, însă au venit cu multe centrări și au marcat două goluri. Nu am fost la cel mai înalt nivel, dar e normal, e o semifinală, jucătorii au simțit presiunea. Fotbalul este imprevizibil și trebuie să acceptm asta", a adăugat Pep.

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul general de 6-5.

După 4-3 în tur, City avea 1-0 pe tabelă în minutul 89 al returului de la Madrid, însă Rodrygo a punctat de două ori în decurs de doar două minute, iar apoi Benzema a adus calificarea gazdelor în prelungiri, dintr-o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În finala Ligii Campionilor, Real Madrid o va întâlni pe Liverpool. Meciul este programat pe 28 mai la Paris.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇