Patrick Mouratoglu, gest neașteptat: "Ar putea fi semnul revenirii Simonei Halep în circuit"

Patrick Mouratoglu, gest neașteptat: "Ar putea fi semnul revenirii Simonei Halep în circuit"

Presa internațională a ridicat un semn de întrebare după o decizie neașteptată a lui Patrick Mouratoglu, antrenorul Simonei Halep din momentul suspendării pentru dopaj.

Patrick Mouratoglu a început o colaborare cu danezul Holger Rune în momentul când Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj după ce a fost despitată pozitivă în urma unui control doping efectuat la US Open.

Recent, antrenorul a decis să renunțe să-l mai pregătească pe Rune, iar presa internațională scrie despre faptul că această decizie ar putea fi un semn al revenirii Simonei Halep în circuitul WTA.

ADVERTISING

"Decizia lui Mourtoglu de a sfârși parteneriatul cu Holger Rune a generat speculații în privința revenirii Simonei Halep în circuitul WTA. Simona, care a început să lucreze cu Mouratoglu cu puțin timp înainte de suspendare, a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, o substanță interzisă, la US Open 2022", scrie site-ul tennisuptodate.com.

În octombrie 2022, după ce a participat la US Ope 2022, Simona Halep a fost despistată pozitiv cu roxadustat în urma unui control doping. De atunci a început lupta pentru adevăr a Simonei, al cărei proces pentru aflarea unei decizii definitive în legătură cu suspendarea sa a fost amânat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇