Cotă interesantă pentru Simona Halep la câștigarea Roland Garros, deși este în plină suspendare pentru dopaj

Cotă interesantă pentru Simona Halep la câștigarea Roland Garros, deși este în plină suspendare pentru dopaj

Simona Halep se află în plină suspendare pentru dopaj după un test anti-doping pozitiv realizat în august anul trecut, după primul tur de la US Open, atunci când i s-a descoperit în sânge Roxadustat.

Românca e suspendată provizoriu încă de atunci, deci de aproximativ 7 luni, însă ea a primit o cotă interesantă pentru a câștiga Roland Garros, turneu care va începe în luna mai, un turneu la care din păcate nu se poate ști acum dacă Halep va fi prezentă.

La acest moment, Simona are cota de 20 la 1 pentru a triumfa la RG, fiind pe locul 10 în clasamentul întocmit de pariori în debutul lunii aprilie. Pe primul loc este Iga Swiatek, lidera mondială WTA, cu 1.90.

ADVERTISING

Urmează apoi Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.5), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18), celelalte opt sportive văzute cu șanse mai mari în comparație cu Halep.

Simona Halep vs. Iga Swiatek | 2022 Indian Wells Semifinal | WTA Match Highlights

Simona ar putea câștiga, dacă va fi lăsată să participe desigur, al doilea trofeu la French Open, după cel din 2018, când îl avea la timonă pe Darren Cahill.

În afară de Halep, Sorana Cîrstea, cea care a uimit tenisul mondial la Miami și Indian Wells, viitorul loc 41 WTA, are cotă 75 la adjudecarea celui de-al doilea Grand Slam al anului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!