Parma a luat decizia finală în cazul cedării lui Dennis Man

Parma a luat decizia finală în cazul cedării lui Dennis Man

Dennis Man, poate cel mai în formă fotbalist de la AC Parma, liderul Seriei B, a fost în centrul unei discuții despre un eventual transfer al său.

La 25 de ani, extrema dreaptă născută la Arad traversează cel mai bun sezon al său de când este în Italia, fiind omul cu cele mai bune cifre de la Parma, marea favorită să revină în Serie A.

După primele 18 meciuri jucate în acest sezon, Man are 10 goluri și 5 pase decisive, iar în presa italiană au început la deschiderea mercato-ului de iarnă să circule zvonuri precum că Parma îl va ceda pentru a obține o sumă mare de bani. Chiar și așa însă, jurnaliștii din Peninsulă consideră că Man e omul momentului la Parma, și în niciun caz cruciații nu îl vor ceda:

ADVERTISING

"Dennis Man e omul momentului la Parma și există mult zgomot în ceea ce îl privește. E cel mai scump transfer din era Krause, 13 milioane de euro, iar multe echipe au pus ochii pe fotbalistul român. Man a marcat deja 10 goluri în acest sezon, în campionat și Cupa Italiei, având parte de cea mai bună stagiune de până acum și confirmând momentul excelent. Totuși, Parma nu are nicio intenție să piardă talentatul jucător, mai ales că acum concurează pentru un obiectiv important: Serie A", a scris Parma Today.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB l-a cedat pe Dennis Man în ianuarie 2021 pentru o sumă incredibilă, 13 milioane de euro. El se află deja de trei sezoane în Italia. Două goluri și trei pase decisive a reușit Dennis Man în ultimele două etape din Serie B, cu Ternana (3-1) și Brescia (2-0).

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!