Dennis Man a ratat de la 11 metri pentru Parma: Echipa sa, eliminată de Fiorentina din Cupa Italiei

Dennis Man a ratat de la 11 metri pentru Parma: Echipa sa, eliminată de Fiorentina din Cupa Italiei

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Italiei la fotbal, înclinându-se după loviturile de departajare (1-4) pe terenul formaţiei Fiorentina, într-un meci disputat miercuri seara.

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 2-2. Parma a condus cu 2-0 pe stadionul Artemio Franchi, prin golurile marcate de Adrian Bernabe (21) şi Ange-Yoan Bonny (23), ultimul după un assist al internaţionalului român Valentin Mihăilă. Gruparea „viola” a reuşit să egaleze în finalul reprizei secunde, prin golurile lui Mbala Nzola (83 şi Riccardo Sottil (89 din penalty).

ADVERTISING

Mihăilă a rămas pe teren până în minutul 70, când a fost înlocuit, în timp ce Dennis Man a evoluat pentru Parma din minutul 69 şi a ratat una dintre loviturile de departajare, trimiţând mingea în bara laterală a porţii, după ce a beneficiat de două ocazii de gol în prelungiri, pe care nu a reuşit să le fructifice.

Marţi, în prima partidă din Coppa Italia, Lazio Roma s-a impus cu 1-0 pe Stadio Olimpico în faţa formaţiei Genoa, prin golul marcat de Matteo Guendouzi, în minutul 5

Fundaşul Radu Drăguşin a fost titular la Genoa, fiind înlocuit în minutul 69 cu Koni De Winter. În acelaşi minut, atacantul George Puşcaş a fost introdus în joc de antrenorul genovezilor, în locul lui Mateo Retegui.

ADVERTISING

Iată şi programul celorlalte meciuri din optimile de finală ale Cupei Italiei:
Marţi 19 decembrie
SSC Napoli - Frosinone

Miercuri 20 decembrie
Inter Milano - Bologna
AC Milan - Cagliari

Miercuri 3 ianuarie 2024
Atalanta Bergamo - Sassuolo
AS Roma - Cremonese

Joi 4 ianuarie 2024
Juventus Torino - Salernitana


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇