Pariul lui Victor Pițurcă pentru echipa națională în 2023

Pariul lui Victor Pițurcă pentru echipa națională în 2023

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei, mizează pe un tânăr jucător care anul viitor va putea fi, în opinia sa, un mare câștig pentru echipa națională de fotbal, în încercarea acesteia de a se califica la EURO 2024.

E vorba de fostul mijlocaș de la FCSB, Olimpiu Moruțan, actualmente legitimat în Italia la Pisa, acolo unde este împrumutat de către formația turcă Galatasaray.

Moruțan dă cărțile pe față și dezvăluie motivul pentru care nu s-a impus la Galatasaray

Despre el crede Victor Pițurcă, fostul nostru selecționer și legendă a Stelei, că poate face diferența în 2023, un an în care acesta va erupe din punct de vedere fotbalistic: „A intrat Moruțan cu Slovenia și a dat culoare jocului, s-a văzut în echipă acest lucru. Mă bucur pentru acest copil, pentru că mie îmi plăcea de când era la FCSB. Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat cu el în Turcia, dar iată că și-a găsit campionatul în care eu, personal, nu credeam că o să dea randament. În Italia, în Serie B, știm că sunt jucători de forță, jucători buni, dar iată că el reacționează bine la acest nivel. Eu cred că el o să fie un câștig pentru națională”, a declarat Pițurcă într-un interviu acordat la televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING

România va evolua într-o grupă de calificare la Euro 2024 din Germania alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra, iar meciurile vor începe în martie anul viitor.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!