Moruțan, încă un gol marcat în Serie B și laude din partea presei: „Momentul magic continuă”

Moruțan, încă un gol marcat în Serie B și laude din partea presei: „Momentul magic continuă”

Olimpiu Moruțan, fostul jucător de la FCSB și FC Botoșani, a marcat un nou gol pentru formația sa din Italia Pisa, în runda cu numărul 13 din Serie B.

Românul de 23 de ani este în mare formă în Italia și s-a făcut din nou remarcat pentru Pisa, în remiza în fața lui Cagliari, scor 1-1. Asta după dubla bifată etapa trecută cu Cosenza, scor 3-1. Cu doar o săptămână înainte de acțiunea naționalei, e vorba de amicalele cu Slovenia și Moldova, Moruțan pare un jucător pe care Edi Iordănescu se poate baza.

ADVERTISING

Moruțan a deschis scorul în minutul 50 după o mare gafă a unui fundaș advers, acesta fiind al 4-lea gol al său în 11 meciuri de SB.

„Momentul magic continuă pentru Moruțan: gata de start, a sprintat spre poartă și a oferit o minge excelentă care nu a fost exploatată cum trebuie de Tramoni. Apoi se duce de unul singur și marchează, desfăcând cadoul primit de la Altare”, au scris cei de la Tuttomercato despre Olimpiu, care a primit și cea mai mare notă din echipa sa, 7.

ADVERTISING

Și alți români au fost titulari la Pisa în acest joc, e vorba de Adi Rus și Marius Marin. Pisa e pe 11 în clasament, cu 15 puncte bifate până acum.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!