Organizatorii de la Praga au anunțat programul de luni. Simona Halep va debuta la dublu, Irina Begu intră în concurs la simplu

Organizatorii de la Praga au anunțat programul de luni. Simona Halep va debuta la dublu, Irina Begu intră în concurs la simplu

Organizatorii de la Praga au anunțat programul primelor două zile de concurs, iar Simona Halep va evolua abia marți în prima rundă cu Polona Hercog din Slovenia, locul 45 WTA.

Halep, locul 2 mondial WTA, va debuta abia marți în competiția de la Praga, în proba de simplu, la o oră care va fi anunțată ulterior. Singura româncă ce va intra în concurs la simplu luni este Irina Begu, cea care o va întâlni pe Dayana Yastremska, din Ucraina, de la ora 13.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Yastremska este pe locul 25 WTA, în timp ce Irina Begu ocupă poziția cu numărul 81. Va fi prima întâlnire directă intre cele două.

ADVERTISING

Halep este angrenată și în competiția de dublu, acolo unde o va avea ca pereche pe Barbora Strycova, și ea locul 2 mondial WTA, dar în clasamentul de dublu. La dublu însă va debuta pe tablou chiar luni, când Halep și Strycova se vor duela cu Kudermetova/Pavlyuchenkova, ambele din Rusia, de la ora 16.30. Toate meciurile sportivelor românce de la Praga vor fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

Strycova, încântată să evolueze alături de Simona Halep la Praga: Mereu mi-am dorit să joc alături de ea

Simona Halep a oferit și un interviu la Praga pentru site-ul nostru SpotMedia.ro, în care a vorbit printre altele și de sfaturile oferite de Darren Cahill pentru următorul US Open, turneul de Mare Șlem de la New York.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro ce i-a spus Darren Cahill despre participarea la US Open

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

Simona Halep, despre participarea la Praga, motivul pentru care n-a mers la Palermo și dacă va fi prezentă la US Open

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Praga: Cum arată tabloul sportivei noastre

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!