Strycova, încântată să evolueze alături de Simona Halep la Praga: Mereu mi-am dorit să joc alături de ea

Strycova, încântată să evolueze alături de Simona Halep la Praga: Mereu mi-am dorit să joc alături de ea

Simona Halep, fosta lideră mondială WTA, a ales să evolueze la Praga și în proba de dublu, deși acesta e primul turneu oficial unde se întoarce după luni de zile de pauză cauzate de pandemia de coronavirus.

În proba de simplu, Halep, locul 2 mondial WTA, favorită 1 la Praga, va evolua în primul tur cu Polona Hercog din Slovenia, iar în cadrul probei de dublu, o va avea parteneră pe favorita gazdelor Barbora Strycova.

Simona Halep, avertizată înaintea debutului la Praga

Strycova este pe locul 2 mondial în clasamentul WTA de dublu, iar aceasta a oferit într-un interviu câteva detalii despre cum s-a ajuns la realizarea acestei perechi: ”Vreau să spun că vorbeam de ceva timp cu ea, chiar i-am spus că e grozav că va reveni în circuit la Praga și că putem face o pereche împreună la dublu. Sunt fericită că va fi aici. Am întrebat-o dacă vrea să jucăm dublu, mi-a spus - Da, chiar voiam să te întreb același lucru, dar mi-ai luat-o înainte - .

ADVERTISING

Mereu mi-am dorit să joc alături de ea. Este o mare campionă. E un privilegiu pentru mine că pot juca cu ea aici, la Praga”, a ținut să puncteze cunoscuta sportivă din Cehia, într-o intervenție pentru cei de la WTA Insider.

Halep și Strycova vor da piept în runda inaugurală la Praga cu cuplul format din Veronika Kudermetova (28 WTA dublu) și Anastasia Pavlyuchenkova (114 WTA dublu), ambele din Rusia.

Deși nu a mai jucat tenis aproape jumătate de an, Simona a decis să se înscrie și în proba de dublu de la Praga, așa cum SpotMedia.ro a anunțat în premieră.

ADVERTISING

Polona Hercog, adversara Simonei Halep din primul tur la Praga, este clasată pe locul 45 WTA.

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

Ce scrie presa americană despre Simona Halep înaintea revenirii: "În caz că ați uitat"

Simona Halep a luat decizia finală în privința participării la Praga

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!