Organizatorii de la Miami Open au anunțat data și ora tragerii la sorți pentru tabloul principal. Când își află Simona Halep prima adversară de la revenire

Organizatorii de la Miami Open au anunțat data și ora tragerii la sorți pentru tabloul principal. Când își află Simona Halep prima adversară de la revenire

Simona Halep este la doar câteva zile distanță de o revenire atât de așteptată în tenisul mondial, după atâtea luni de absență.

Românca fără clasament mondial WTA la această oră, cea care a primit un wild-card pentru Mastersul 1000 de la Miami, va reveni la turneul american după ce TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, ea fiind eligibilă să revenia în circuitul profesionist imediat.

Organizatorii turneului de la Miami au anunțat când va avea loc tragerea la sorți a tabloului principal feminin. Aceasta va avea loc duminică de la ora 19, ora României, ora locală 13. Duminică va fi tras doar tabloul feminin, cel masculin urmând a fi făcut public luni de la aceeași oră.

ADVERTISING

Turneul de la Miami va începe de pe 19 martie, el fiind un WTA Masters 1000 cu premii în valoare totală de 8.995.555 de dolari. De 9 ori a mai jucat dubla campioană de Grand Slam aici, reușind să bifeze de două ori semifinale, în 2015 și 2019. Ultima sa participare în Florida a avut loc acum 3 ani, când a declarat forfait înainte de meciul cu letona Sevastova în turul al treilea.

Recent, Simona Halep (32 de ani) a fost convocată în echipa României de Billie Jean King Cup, de către căpitanul nejucător Horia Tecău, pentru meciul de baraj din luna aprilie cu Ucraina, care va avea loc tot în Florida, pe 12-13 aprilie. Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Anca Todoni vor fi colegele de echipă ale Simonei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!