Ofertă importantă de la un nume mare din Serie A pentru Valentin Mihăilă de la Parma

Ofertă importantă de la un nume mare din Serie A pentru Valentin Mihăilă de la Parma

Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai talentați jucători români ai momentului, în prezent legitimat la AC Parma, în Serie B, a primit o ofertă importantă de la un nume mare al Seriei A.

Extrema de 21 de ani a Parmei a intrat în atenția mai multor echipe din Serie A, iar ultimul nume, după cei de la Atalanta, este gruparea Lazio Roma.

Lazialii ar fi dorit să îl împrumute în acest sezon din Serie B, iar această informație a fost adusă de impresarul Giovanni Becali.

„Da, da, Lazio ar fi fost dispusă să-l împrumute pe Mihăilă cu opțiune de cumpărare definitivă. Dar patronul a zis că vorbim doar la oferte de peste 20 de milioane. La fel au spus-o directorul general, cel sportiv și chiar și președintele!", a declarat Becali pentru televiziunea TelekomSport.

În prezent, Mihăilă are o cotă de piață de 8,5 milioane de euro și are o problemă medicală mai complexă, fiind operat în luna mai de pubalgie.

Sezonul recent încheiat i-a adus lui Mihăilă, fostul jucător al Craiovei, patru goluri și două pase de gol în 17 partide jucate pentru Parma.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

După plecarea lui Messi, Barcelona a pus ochii pe un atacant care a impresionat la EURO 2020

Răzvan Marin, gol marcat pentru Cagliari într-un duel al românilor din Cupa Italiei

Iohannis, VIP de Ziua Marinei. A fost și Cîțu lângă el și au făcut poze (Foto & Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.