După plecarea lui Messi, Barcelona a pus ochii pe un atacant care a impresionat la EURO 2020

După plecarea lui Messi, Barcelona a pus ochii pe un atacant care a impresionat la EURO 2020

Ronald Koeman i-a surprins pe jurnaliști cu o declarație făcută sâmbătă la conferința de presă oficială de dinaintea startului sezonului.

Barcelona va evolua duminică de la ora 21 acasă cu Real Sociedad, într-un prim sezon fără Leo Messi după 17 ani. Iar acum, gruparea catalană are nevoie de o nouă gură de foc, de un atacant veritabil care să marcheze gol după gol.

Chiar dacă Barca are acum 9 atacanți în lot, inclusiv cu accidentatul Kun Aguero, care își va reveni abia în octombrie, Koeman crede că mai este loc de încă un fotbalist.

ADVERTISING

Iar numele acestui vârf surprinde cu adevărat. Este vorba de unul dintre jucătorii care au surprins la ultimul Campionat European: cehul Patrik Schick, după cum scrie cotidianul spaniol Don Balon.

Schick, aflat în prezent la Bayer Leverkusen, a fost în trecut și în atenția lui Juventus, dar torinezii l-au refuzat pentru niște probleme medicale descoperite la inimă.

Prețul cehului nu ar fi unul prohibitiv, 18 milioane de euro, însă rămâne de văzut dacă problemele financiare ale Barcelonei vor putea fi depășite pentru ca el să poată fi cumpărat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Atacantul legitimat la Bayer Leverkusen a avut cinci goluri înscrise la EURO 2020, fiind egalul lui Cristiano Ronaldo, care însă a câștigat titlul de golgheter căci a avut mai multe pase de gol la activ.

Schick a devenit al 9-lea jucător care marchează cel puţin cinci goluri la un turneu final de Campionat European. Este al doilea ceh care atinge o astfel de bornă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacție dură a lui Laurențiu Reghecampf după un nou eșec pe banca Craiovei

Veste bună din partea Gabrielei Ruse de la Mastersul de la Cincinnati

ADVERTISING

Sute de milioane de europeni tremură, în pragul sărăciei, sub cizma teroriștilor decarbonificării. Printre ei, 19 milioane de români

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!