Ofertă de transfer pentru "o sumă-record" în Superligă: Răspunsul primit

Ofertă de transfer pentru "o sumă-record" în Superligă: Răspunsul primit

Prin vocea lui Dan Șucu, patronul echipei, Rapid a dezvăluit o „ofertă-record” pentru fotbalul românesc făcută pentru un transfer.

Răspunsul primit de giuleșteni a fost, însă, unul negativ atunci când au negociat cu Standard Liege transferul lui Denis Drăguș.

Ajuns între timp în Turcia la Gaziantep FK, echipa lui Marius Șumudică, Denis Drăguș a rămas unul dintre regretele lui Șucu, care nu l-a putut convinge să semneze cu Rapid. Omul de afaceri a dezvăluit că Drăguș a ales să refuze oferta Rapidului, în ciuda celor 1,3 milioane de euro pe care le oferiseră belgienilor.

ADVERTISING

"Evident că-mi pare rău că Drăguș nu a ajuns la Rapid, noi am oferit 1,3 milioane euro la vremea respectivă lui Standard, o sumă record pentru fotbalul românesc. Din păcate, Drăguș n-a ales Rapidul, ne-ar fi plăcut să vedem un jucător de talia lui Drăguș jucând în Giulești. S-ar fi potrivit perfect pe spiritul Rapidului, ne-ar fi ajutat foarte mult.

E un jucător de valoare, a arătat asta la echipa națională, ne-ar fi ajutat foarte mult. Asta e situația, mergem mai departe cu fotbaliștii extrem de valoroși pe care-i avem în acest moment și în care avem toată încrederea", a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

Denis Drăguș a marcat de cinci ori în nouă meciuri jucate cu Gaziantep FK în toate competițiile sezonului.

El e cotat la 1,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!