Mihai Stoica știe cum poate fi revitalizat transferul-vedetă făcut de FCSB: A dezamăgit până acum

Mihai Stoica știe cum poate fi revitalizat transferul-vedetă făcut de FCSB: A dezamăgit până acum

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, știe cum poate fi revitalizat transferul-vedetă făut de „roș-albaștri” în urmă cu un an.

În vara lui 2022, FCSB a plătit peste un milion de euro pentru a obține semnătura lui David Miculescu de la UTA Arad. De la venirea la București, Miculescu a dezamăgit și nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor generate de suma achitată în schimbul serviciilor sale.

David Miculescu n-a jucat constant, iar Mihai Stoica e de părere că dacă el ar fi folosit mai mult și ar prinde încredere, atunci ar putea deveni un fotbalist esențial pentru FCSB, care să marcheze și să ofere pase de gol pe bandă rulantă.

ADVERTISING

"Cifrele n-arată bine, dar eu zic că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. Dacă el capătă încredere în el… Acum a ieşit la pauză, pentru mine a făcut o primă repriză foarte bună", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a jucat 21 de meciuri (704 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol. Per total are 68 de partide în tricoul "roș-albaștrilor" și a strâns 5 goluri și patru assist-uri.

El e cotat la un milion de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!