Oferta de transfer, acceptată: "Acord de principiu" cu jucătorul de la FCSB

Oferta de transfer, acceptată: "Acord de principiu" cu jucătorul de la FCSB

FCSB ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanți jucători, chiar dacă perioada de transferuri s-a închis în România.

Andrea Compagno (27 de ani) este dorit de Marius Șumudică la Gaziantep FK, după ce românul a acceptat un nou mandat la cârma echipei pe care a mai antrenat-o între 2019 și 2021.

Presa din Turcia anunță că Andrea Compagno și-a dat acordul pentru transferul la Gaziantep FK, în prima ligă din "Țara Semilunei".

Golgheterul FCSB din sezonul trecut, Andrea Compagno, își dorește mutarea în Turcia, însă rămâne de văzut dacă vor ajunge la un acord cluburile. FCSB a refuzat deja o ofertă de 500.000 de euro pentru Compagno, iar Gigi Becali a anunțat că nu e dispus să se despartă acum de atacant.

ADVERTISING

Este posibil ca mutarea să aibă loc în perioada de mercato din iarnă. "E minciună! Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno acum? Doamne ferească! Dacă era perioadă de transferuri să iau jucători, da… Dar cum să îl dau eu pe Compagno acum când rămân fără jucători?", a spus Gigi Becali la Fanatik Superliga.

Compagno a marcat 2 goluri în 10 partide disputate pentru FCSB în acest sezon.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!