Oferta de transfer a FCSB, refuzată: A semnat cu rivala din Superligă

Oferta de transfer a FCSB, refuzată: A semnat cu rivala din Superligă

Conducerea FCSB a dezvăluit că oferta de transfer pentru un fotbalist care a ajuns la o rivală din Superligă între timp a fost refuzată.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a dezvăluit că Matei Ilie (20 de ani) a fost dorit de clubul „roș-albastru” pe vremea când antrenor era Toni Petrea, însă mutarea nu s-a realizat.

Între timp, Ilie a ajuns la CFR Cluj, rivala FCSB din Superligă. Stoica a oferit detalii despre negocierile pentru transferul ratat.

"Matei Ilie, băiatul lui Costel Ilie, antrenorul, juca prin Italia. La un moment dat, a fost o discuţie, vorbise Toni Petrea să-l luăm şi noi, să-l vedem, dar n-a mai venit. Până la urmă, a ajuns la CFR Cluj, dar la fel, nu joacă acolo" , a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj l-a transferat ca variantă pentru regula U21 impusă de Federația Română de Fotbal.

Crescut la Piatra Neamţ, Matei Ilie a plecat în 2017 în Italia, unde a evoluat pentru echipele de juniori ale echipelor Padova şi Verona. Fundaşul central a bifat şi două meciuri în Cupa Italiei, însă, la începutul acestei luni, a venit, liber de contract, la CFR Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!