Detalii de la negocierile transferului ratat de FCSB pe ultima sută de metri: De ce a picat totul

Detalii de la negocierile transferului ratat de FCSB pe ultima sută de metri: De ce a picat totul

FCSB l-a dorit pe Marius Ștefănescu (25 de ani) în ultimele zile ale perioadei de transferuri din vară, însă mutarea nu s-a realziat.

Florin Vulturar, agentul care a negociat pentru FCSB cu Sepsi în vederea trecerii lui Ștefănescu la București, a explicat de ce a picat transferul, deși a existat o înțelegere.

Vulturar a dezvăluit că FCSB a negociat cu Mihai Georgescu, deținătorul Școlii de Fotbal Viitorul Mihai Georgescu, unde a fost crescut Marius Ștefănescu. S-a înțeles cu acesta la suma care trebuia plătită în schimbul a 50% din drepturile federative ale jucătorului, dar totul s-a blocat cu Sepsi.

ADVERTISING

"Perioada trecută de transferuri a fost doar o tatonare, iar în perioada aceasta s-a discutat foarte mult și cu cei de la Sepsi, și cu domnul Georgescu (Mihai Georgescu, proprietarul școlii de fotbal Viitorul Mihai Georgescu) de la Cluj, pentru că știți că o parte din drepturile federative le are clubul domniei sale.

Nu este adevărat că domnul Becali a cumpărat cele 50 de procente deținute de domnul Georgescu. S-a negociat, știau și cei de la Sepsi că discutăm cu domnul Georgescu, ne-am înțeles la preț pentru cele 50 de procente, dar apoi s-a blocat cu cei de la Sepsi", a spus Florin Vulturar, conform Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!