Ofertă de ”nerefuzat” făcută de patronul Mihai Rotaru de la Craiova pentru David Miculescu de la UTA

Ofertă de ”nerefuzat” făcută de patronul Mihai Rotaru de la Craiova pentru David Miculescu de la UTA

Universitatea Craiova se pregătește să-l sufle celor de la FCSB pe David Miculescu de la UTA, jucătorul care a impresionat în ultimii ani la formația arădeană.

Jucătorul de 20 de ani legitimat la Arad e dorit și de FCSB, club care a și făcut o ofertă oficială de 500.000 de euro, refuzată însă de ardeleni. Aceștia solicită un milion de euro, sumă considerată prea mare însă de patronul Gigi Becali.

Mihai Rotaru de la Craiova vrea să dea el lovitura și pregătește o oferta de nerefuzat pentru UTA. El s-a gândit la o suma care să se apropie foarte mult de acel milion discutat mai sus, dar în acești bani să nu intre doar Miculescu ci și portarul Dragoș Balauru, rezerva lui Florin Iacob, și mijlocașul brazilian Roger, după cum scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

”Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci. Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv”, spunea acum două zile patronul Craiovei într-o intervenție la DigiSport.

Craiova va pleca într-un cantonament de pe 3 ianuarie în Antalya, Turcia.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!