Marius Șumudică amenință cu demisia de la Malatyaspor

Marius Șumudică amenință cu demisia de la Malatyaspor

Carismaticul antrenor român Marius Șumudică este pe punctul de a pleca din Turcia, de la Yeni Malatyaspor, după ce a dus această echipă în ultima perioadă pe ultimul loc, iar joi a fost și eliminat din Cupă de o formație din liga a doua.

Șumudică cere acum transferuri în iarnă altfel amenință cu plecarea de la gruparea în galben și negru.

„Aduceţi jucători buni pentru primul 11 şi 3-4 jucători pentru banca de rezerve. Dacă nu, aduceţi alt antrenor!”, a fost mesajul pe care Șumudică l-ar fi transmis conducătorilor clubului, potrivit Antena Sport.

ADVERTISING

Yeni Malatyaspor a fost eliminată din Cupa Turciei de Bandirmaspor, echipă aflată pe locul al patrulea în eșalonul secund, scor 2-3, chiar pe teren propriu.

Pe contul său de Twitter, Șumudică a încercat să dialogheze cu fanii grupării, din ce în ce mai nemulțumiți după ultimele rezultate și le-a transmis acestora un mesaj la final de an: „Salutare tuturor suporterilor lui Malatya și tuturor fanilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu o fac niciodată. Vin în fața voastră cu cele mai bune intenții. Este un moment dificil pentru noi, dar muncim pentru a schimba lucrurile. Să sperăm că Anul Nou va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2021”.

ADVERTISING

Fostul antrenor de la Rapid a mai fost tehnician în Turcia și pe banca lui Gaziantep, Rizespor sau Kayseri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!