Marius Șumudică, prima reacție după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia cu Malatyaspor

Marius Șumudică, prima reacție după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia cu Malatyaspor

Antrenorul român Marius Șumudică a avut de oferit primele declarații după un nou eșec al formației sale Yeni Malatyaspor, scor 0-2 cu granzii de la Fenerbahce.

Șumudică e într-o situație ingrată la Malatya, care e pe ultimul loc în Superlig. Românul s-a plâns de lotul subțire pe care îl are la dispoziție: „A fost un meci greu. Am jucat împotriva unei echipe puternice, ei au fost mai buni ca noi. Am încercat și noi tot posibilul. Fenerbahçe a jucat mai bine decât noi. Au avut o zi de odihnă în plus față de noi. Echipa noastră este limitată. Am avut ocazii în prima repriză, dar nu am profitat de ele. Fenerbahçe a meritat să câștige. Când joci cu 11-12 jucători tot timpul, este greu pentru acea echipă să-și revină”, a spus Marius Șumudică, după partida cu Fener.

ADVERTISING

Sunt 9 meciuri la rând acum fără victorie pentru gruparea în galben-negru.

Fostul antrenor al campioanei CFR Cluj a mai bifat în Turcia echipe precum Gaziantep, Kayseri sau Rizespor.

Rămâne de văzut dacă conducerea lui Malatya va lua o decizie în ceea ce îl privește după rezultatele atât de slabe din ultima perioadă.

Sunt trei echipe cu 15 puncte după 19 etape consumate din campionatul turc de fotbal, e vorba de Kasimpașa, Goztepe și Malatyaspor.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!