Marius Șumudică, egal cu scandal în Turcia contra unui alt român

Marius Șumudică, egal cu scandal în Turcia contra unui alt român

Echipa lui Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, a reușit un egal pe teren propriu, scor 2-2, cu Kayserispor, formația unui alt român, Silviu Lung Jr., în etapa a 18-a din Turcia.

Malatyaspor a avut 2-0 în minutul 36, dar a fost egalată în minutele de prelungiri ale partidei, după o repriză a doua dominată de Kayserispor.

La finalul partidei, președintele celor de la Malatyaspor a intrat pe teren pentru a se certa cu arbitrii, nemulțumit că echipa sa a fost egalată în prelungiri.

Și Șumudică a fost nemulțumit.

ADVERTISING

”Sunt aici de 9 meciuri și n-am văzut o dată ca arbitrii să meargă să revadă o fază. Am revăzut faza de 10 ori, este penalty. Și, chiar dacă are VAR, nu s-a dus să se uite. 

E normal ca jucătorii să fie nervoși, au și ei familii. Jucăm la minus 5 grade aici. Dacă totul era normal, am fi câștigat. Am pierdut 3 puncte din cauza unei decizii proaste”, a spus antrenorul, potrivit Digi Sport.

Lung Jr. a fost integralist la oaspeți. Portarul de 32 de ani este titular indiscutabil la Kaserispor, pentru care a strâns peste 100 de meciuri. El a și fost căpitan în returul campionatului 2019-2020, și a fost adus în 2017 la echipă tocmai de Șumudică, cel care a antrenat acolo un sezon.

ADVERTISING

După acest meci, Kayserispor ocupă locul 15 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 18, cu 15 puncte. Lider detașat este Trabzonspor, care are 45 de puncte.

Echipa lui Marius Șumudică are 8 meciuri consecutive fără victorie în campionat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇