Gică Popescu aduce ultimele noutăți despre transferul lui Ianis Hagi de la Rangers

Transferul lui Ianis Hagi de la Rangers poate fi realizat chiar în această iarnă, dacă oricare altă grupare europeană dorește să plătească o clauză de reziliere pe care o are românul.

Gică Popescu, președinte la Farul Constanța, a vorbit despre acest subiect. Situația contractuală a lui Ianis Hagi la 23 de ani la Rangers este una complicată, el fiind dorit de mai multe echipe ale Europei, precum Galata, Aston Villa, Lazio sau Sevilla. Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer iarna aceasta.

ADVERTISING

„Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător superimportant pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona. De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă.

Să rămână acolo. Joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel înalt să se ducă la top. Eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 milioane de euro, dar are o clauză, clauză pe care o poate plăti oricând orice club. Dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari”, a declarat Popescu, fost căpitan al Barcelonei, pentru TelekomSport.

ADVERTISING

Hagi a impresionat și în acest sezon pentru Rangers, jucătorul român fiind titular în 10 din ultimele 11 partide din Scottish Premiership, chiar și sub comanda noului antrenor Giovanni van Bronckhorst.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!