O partidă de la Roland Garros în care au evoluat două românce, suspectă de trucare pentru pariuri - surse

O partidă de la Roland Garros în care au evoluat două românce, suspectă de trucare pentru pariuri - surse

Un meci din cadrul actualei ediții de la Roland Garros, meci în care au evoluat la dublu și două românce este suspect de trucare pentru pariuri.

Partida de dublu în care au evoluat Andreea Mitu și Patricia Țig, pe 30 septembrie, în compania perechii Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia), din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros, a intrat în vizorul autorităților, pentru o posibilă trucare a unui game, după cum anunță presa germană prin cotidianul Die Welt.

Fetele noastre au câștigat cu scorul de 7-6, 6-4, iar duminică ele vor evolua după ora 15 în optimile de finală cu favoritele 1 Timea Babos și Kristina Mladenovici.

ADVERTISING

Jurnaliștii germani susțin că s-au pariat sume suspect de mari (de nivelul sutelor de mii de euro) pe unul dintre game-urile partidei de mai sus. Sportivele noastre însă nu ar fi parte din această trucare. S-a întâmplat la scorul de 7-6, 2-2, pe serviciul Sizikovei, când tenismena rusă de 25 de ani a comis două duble greșeli și apoi a pierdut suspect de ușor o minge la care a ajuns prea târziu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Patricia Țig ratează șansa de a se califica în optimi la Roland Garros, după un meci de circa trei ore

Un alt portal, Sportadar, cel care se ocupă cu monitorizarea pieții pariurilor sportive, anunță că în acest moment există o investigație în curs, după ce chiar în timpul partidei de la finele lui septembrie au existat voci că ceva este suspect acolo.

Iată mai jos și alte știri importante de la turneul de la Roland Garros, numai pe SpotMedia.ro:

Alte două favorite importante au părăsit prematur Roland Garros

ADVERTISING

Darren Cahill a dezvăluit secretele jocului fabulos al Simonei Halep la Roland Garros

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!