Darren Cahill a dezvăluit secretele jocului fabulos al Simonei Halep la Roland Garros

Darren Cahill a dezvăluit secretele jocului fabulos al Simonei Halep la Roland Garros

Darren Cahill a explicat într-un interviu secretele din spatele formei fantastice de la Roland Garros a Simonei Halep, fostă lideră mondială, cap de serie 1 la French Open.

Halep se poate lăuda cu un joc fabulos pe zgură în acest an, având 13 victorii pe această suprafață în acest sezon, cu turnee câștigate deja la Praga și Roma.

Într-un interviu acordat presei americane, mai exact celor de la Tennis Channel, în care a vorbit despre calitatea jocului Simonei: ”E un pic ca Rafa Nadal. Dar am muncit din greu la acest aspect, pentru a semăna oarecum cu jocul său. Știam cum va fi. Când jucam în luna mai mai întâlneam astfel de zile mohorâte. Acum avem un întreg turneu în această manieră. Și trebuie să te adaptezi mereu.

ADVERTISING

Se cunoaște ora de start a partidei Simonei Halep din optimile de la Roland Garros

Cred că e o suprafață pe care îti poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului, iar aici Simona are multe atuuri”, puncta marele antrenor din Australia, care zilele trecute a împlinit 55 de ani, conform Tennis Channel.

Simona Halep vs Iga Swiatek - Round 4 Highlights | Roland-Garros 2019

Simona Halep e calificată în optimi de finala la Roland Garros, acolo unde duminică va da piept cu Iga Swiatek din Polonia, 19 ani, o reeditare a jocului de anului trecut, din aceeași fază, scor 6-1, 6-0.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

Elina Svitolina are amintiri neplăcute cu Simona Halep - ce spune despre sportiva noastră

Presa din Italia se înclină în fața Simonei Halep: Comentariu superb la adresa sportivei noastre

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!