O fostă legendă a lui Rangers îi ia apărarea lui Ianis Hagi după prestația din Europa League: M-am săturat să aud critici

O fostă legendă a lui Rangers îi ia apărarea lui Ianis Hagi după prestația din Europa League: M-am săturat să aud critici

Un fost important jucător din istoria celor de la Glasgow Rangers este primul om care sare în apărarea lui Ianis Hagi după prestația acestuia de joi din partida de Europa League cu polonezii de la Lech.

Ex-atacantul celor de la Rangers nu consideră îndreptățite persoanele care îl critică fără argumente pe românul care abia a împlinit săptămâna trecută 22 de ani.

Și asta după ce Hagi a primit cea mai mică notă dintre jucătorii lui Rangers aflați pe teren, din partea presei scoțiene, mai exact 4!

Presa din Scoția îl pune la zid pe Ianis Hagi după evoluția din Europa League: Ce notă i-a acordat

ADVERTISING

El a fost înlocuit în minutul 69, după un meci în care a dat un singur șut pe spațiul porții adverse.

Eu cred că Ianis a avut o prestația decentă cu cei de la Lech Poznan, care îi poate oferi încredere pentru meciurile viitoare. M-am săturat să tot aud oameni care au o problemă cu Ianis Hagi, așa pe nimic, oameni care spun că nu face diferența în meciurile cu miză. Eu știu din experiență proprie că golurile și pasele decisive, chiar dacă sunt cu echipe mai mici, aduc încredere și trofee pentru echipă”, a sunat declarația lui Kris Boyd, fostul jucător al lui Glasgow Rangers, pentru cotidianul Scottish Sun.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rangers a trecut de Lech Poznan joi seara cu 1-0 si e lidera grupei de Europa League alături de Benfica, ambele cu 6 puncte.

Rămâne de văzut dacă antrenorul Steven Gerrard îl va mai titulariza pe român și duminică, în meciul de campionat cu Kilmarnock, de la ora 14.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizia pregătită de Steven Gerrard în cazul lui Ianis Hagi după meciul slab din Europa League

Directorul tehnic al lui Genk a vorbit din nou despre transferul lui Ianis Hagi: Cum s-a ajuns la plecarea internaționalului român

ADVERTISING

Șuruburile de la Colectiv

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!