Novak Djokovici, elogii la adresa lui Alcaraz după meciul epic de la Madrid: Remarcabil cât de matur și curajos este

Novak Djokovici, elogii la adresa lui Alcaraz după meciul epic de la Madrid: Remarcabil cât de matur și curajos este

Novak Djokovici a fost eliminat de la Madrid de Carlos Alcaraz după un meci epic, ce a durat peste 3 ore și jumătate și s-a terminat în tiebreakul setului decisiv.

Tânărul iberic de doar 19 ani, împliniți acum două zile, i-a eliminat pe rând pe Rafa Nadal și Novak Djokovici, practic cei mai buni jucători activi din circuit, după două meciuri fantastice, ambele terminate în set decisiv.

La final de partidă, sârbul Nole l-a felicitat sincer pe rivalul său spaniol: "Felicitări pentru felul în care și-a stăpânit nervii. Pentru un jucător atât de tânăr este remarcabil cât de matur și curajos a reușit să joace. A meritat victoria!" a declarat Djokovici la conferința de presă de după partidă.

Djokovici a triumfat de 3 ori la Madrid și acum va merge la Mastersul de la Roma, acolo unde de asemenea este cap de serie 1.

ADVERTISING

"E clar că am jucat un tenis foarte bun. E practic cea mai bună săptămână a mea în acest an. Normal că sunt dezamăgit pentru că vreau să câștig tot, mereu, dar sunt multe aspecte pozitive după acest turneu de la Madrid", a mai adăugat sârbul.

Alcaraz va disputa finala de la Madrid cu germanul Zverev, campionul en-titre, duminică de la 19.30.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!