Un antrenor de legendă din tenis vorbește la superlativ despre Alcaraz: "Poate deveni cel mai mare jucător din toate timpurile"

Un antrenor de legendă din tenis vorbește la superlativ despre Alcaraz: "Poate deveni cel mai mare jucător din toate timpurile"

Carlos Alcaraz, ibericul de doar 19 ani, scrie istorie în tenisul mondial după ce i-a eliminat unul după altul pe granzii Rafa Nadal și Novak Djokovici pe zgura de la Madrid, ajungând în a doua finală consecutivă de Masters 1000, după cea de la Miami.

Iar un fost antrenor de top din tenis, Rick Macci, fostul îndrumător al marii campioane Serena Williams, spune despre spaniol că poate deveni lejer cel mai mare din toate timpurile.

Cel care a împlinit 19 ani abia acum două zile este deja sigur de locul 6 ATP după finala pe care o face la Madrid, acolo unde îl va înfrunta pe Alexander Zverev, campionul en-titre, de la 19.30, duminică.

ADVERTISING

"I-am văzut pe Federer, Nadal și Djokovici când erau mici, dar în ultimii 30 de ani nu am văzut pe nimeni precum Carlos Alcaraz. Îl pot vedea pe acest băiat să devină cel mai mare jucător din toate timpurile", a comentat Macci într-o postare pe rețeaua de socializare Twitter.

Macci e un antrenor legendar în tenis, acolo unde a pregătit nu mai puțin de 5 foști lideri mondiali: Andy Roddick, Jennifer Capriati, Măria Sharapova, Serena Williams și Venus Williams.

Rio de Janeiro, Miami și Barcelona sunt turneele câștigate de Alcaraz în 2022, unde are doar 3 înfrângeri în circuitul ATP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!