Notele jucătorilor români după victoria cu Finlanda din Nations League

Notele jucătorilor români după victoria cu Finlanda din Nations League

România a repurtat o victorie utilă sâmbătă seara pe stadionul Giulești, scor 1-0 cu Finlanda în a treia etapă a Ligii Națiunilor, meci venit după două înfrângeri consecutive, ambele la zero.

Bancu a marcat unicul gol al partidei, în minutul 30, după o centrare de efect de pe partea dreaptă a lui George Pușcaș, care tocmai ratase, cu câteva minute înainte, un penalti.

Chiar dacă am tremurat puțin în partea secundă, românii au obținut până la urmă cele 3 puncte, iar notele pentru unii dintre tricolori au fost foarte bune. Notele au fost acordate de cunoscuta platformă WhoScored, cea care i-a acordat cea mai mare notă chiar lui Bancu, 8.30.

ADVERTISING

Florin Niță - 7.0
Andrei Rațiu - 6.7
Vlad Chiricheș - 6.9
Andrei Burcă - 7.3
Nicușor Bancu - 8.3
Darius Olaru - 7.1
Marius Marin - 7.3
Alex Cicâldău - 7.0
Deian Sorescu - 7.2
Octavian Popescu - 6.5
George Pușcaș - 7.0
Vali Mihăilă - 6.3
Răzvan Marin - 6.1
Sergiu Hanca - 6.4
Alex Crețu - 6.0

Totuși, și după această victorie, România tot pe ultimul loc în grupă este, cu 3 puncte, la două lungimi totuși distanță de lidera Bosnia.

Basarab Panduru critică naționala României, în ciuda victoriei cu Finlanda: ”Parcă au venit cu sacul de cadouri în spate”

ADVERTISING

Vom mai avea un singur meci în luna iunie, pe 14, cu Muntenegru, tot acasă pe Giulești, de la 21.45, LIVE pe SpotMedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!