Prima reacție a lui Nicușor Bancu, omul care a adus primele trei puncte României în grupa de Nations League

Prima reacție a lui Nicușor Bancu, omul care a adus primele trei puncte României în grupa de Nations League

Fundașul stânga Nicușor Bancu, legitimat la Universitatea Craiova, a fost decisiv pentru România în partida de sâmbătă cu Finlanda, scor 1-0 în grupa 3, Divizia B a Ligii Națiunilor, meci disputat pe stadionul Giulești.

Bancu a înscris singurul gol al partidei în minutul 30, marcând cu capul din careul mic după o centrare de mare efect a lui George Pușcaș, care tocmai ratase un penalti.

Olteanul putea face dubla în minutul 89, dar bara s-a opus.

„Sunt foarte bucuros. Nu pentru că am marcat, în primul rând pentru victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Mă bucur că în această seară ne-am dorit cu toţii mai mult decât în celelalte două meciuri, am jucat cu inima şi am meritat această victorie.

ADVERTISING

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după victoria cu Finlanda: "Nu este ușor"

Ştiţi că eu joc mai ofensiv, am prins acel spaţiu, am pasat pentru Puşcaş, am văzut că nu este nimeni în careu şi am hotărât să merg eu. Am avut şi puţin noroc că adversarul meu direct a alunecat şi după aceea am dat mingea de unde a venit. Per total a fost un sezon bun pentru mine, am jucat foarte bine. Mă bucur că aici, chiar dacă am avut acel moment, cei de aici au avut încredere în mine şi m-au selecţionat. Mă bucur că nu am dezamăgit şi i-am făcut să aibă încredere în mine”, a declarat Bancu după joc pentru Antena Sport.

România rămâne totuși ultima în grupa de Nations League, cu 3 puncte, însă este la doar două lungimi de lidera Bosnia, cu trei etape înainte de final. Urmează marți partida cu Muntenegru, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.45.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!