Edi Iordănescu a oferit prima reacție după victoria cu Finlanda: "Nu este ușor"

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după victoria cu Finlanda: "Nu este ușor"

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după victoria înregistrată de naționala României în meciul de pe teren propriu cu Finlanda, din etapa a treia a Ligii Națiunilor.

A fost primul succes înregistrat de „tricolori” sub comanda lui Edi Iordănescu, iar selecționerul se declară fericit cu prestația jucătorilor.

"O seară pe care o așteptam și pe care o căutam, o seară bună pentru că am produs rezultatul pe care îl voiam. Jocul ne-a arătat că România are caracter, are viitor. Puteam să închidem jocul mai devreme. Niță salvator, dar apreciez efortul întregii echipe. E seara lor, a băieților, e meritul lor. Astăzi am produs infinit mai mult fotbal decât în primul meci, cu Muntenegru. Vreau să mulțumesc și publicului", a spus Edi Iordănescu într-o intervenție la Antena 1.

ADVERTISING

"Vreau să felicit băieții pentru caracterul pe care l-au arătat, iar eu sunt încrezător că avem un viitor. Nu este ușor, pentru că nu-i am zi de zi la antrenamente pe băieți. Ne interesează clasamentul, dar mai mult jocul", a adăugat selecționerul.

Naționala României a câștigat la limită meciul disputat sâmbătă seara cu Finlanda, obținând astfel primul succes din noua ediție a Ligii Națiunilor.

Reprezentativa pregătită de Edi Iordănescu s-a impus cu 1-0 în confruntarea disputată pe noul stadion Rapid.

ADVERTISING

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nicușor Bancu, în minutul 30.

În celălalt meci jucat sâmbătă seara în grupa României din Liga Națiunilor, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina au terminat la egalitate, scor 1-1.

După trei etape, clasamentul în grupă arată astfel:

  1. Bosnia 5p
  2. Finlanda 4p
  3. Muntenegru 4p
  4. România 3p

Următoarea etapă va avea loc marți și propune meciurile România - Muntenegru și Bosnia - Finlanda.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇