Clubul care vrea sa-l ”fure” pe Lewandowski de la FC Barcelona

Clubul care vrea sa-l ”fure” pe Lewandowski de la FC Barcelona

Polonezul Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen, iar echipa favorită să îl transfere este FC Barcelona.

Însă, între timp, având în vedere tergiversările făcute de clubul bavarez, o altă grupare a intrat pe fir și pare hotărâtă să-l sufle catalanilor pe marele atacant polonez, care a stabilit atâtea recorduri în Bundesliga în tricoul lui Munich.

E vorba de Manchester United, echipă care și-a anunțat candidatura la semnătura lui Lewa, dacă negocierile cu Barcelona sau problemele financiare de la clubul blaugrana vor face imposibilă aducerea sa în Spania, după cum scrie cotidianul britanic The Sun, dar și Daily Mirror.

Lewandowski este din 2014 la Bayern, a câștigat o Ligă a Campionilor cu clubul bavarez și acum a refuzat să-și prelungească contractul scadent în 2023. Atacantul a înscris 50 de goluri în 46 de meciuri sezonul trecut, 35 dintre acestea în Bundesliga.

ADVERTISING

„Nu iau în calcul altă ofertă față de cea a Barcelonei”, puncta Lewa (33 de ani) acum ceva timp, când și-a anunțat și plecarea clară de la clubul german cel mai titrat, încă din această vară.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!