Ilie Dumitrescu remarcă trei fotbaliști după România - Finlanda: Au avut determinare și personalitate

Ilie Dumitrescu remarcă trei fotbaliști după România - Finlanda: Au avut determinare și personalitate

România a învins Finlanda cu 1-0, prima noastră victorie din această campanie de Liga Națiunilor, gol marcat de Bancu în minutul 30. Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a avut ce jucători să laude după această prețioasă victorie de pe stadionul Giulești.

A venit timpul și pentru laude pentru jucătorii români, după ce în primele două partide toți au dezamăgit, în meciurile cu Muntenegru și Bosnia, scoruri 0-2 și 0-1.

Fotbaliștii care l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu sunt Andrei Rațiu, Nicușor Bancu și George Pușcaș, chiar dacă ultimul a ratat un penalti: „Am reușit să acoperim foarte bine zonele. Am văzut atitudine, determinare și personalitate. Pușcaș a fost foarte activ, chiar dacă a ratat atât de mult. Rațiu a fost foarte bine, Bancu a intrat bine în joc.

E un rezultat extrem de important, exprimare a fost foarte bună. Au fost situații clare de a marca, deși nu au fost fructificate. Au fost câteva lucruri puse la punct în această perioadă scurtă”, au fost declarațiile făcute de fosta vedetă de la Tottenham sau Sevilla pentru DigiSport, la emisiunea DigiSport Special, după meciul România - Finlanda.

ADVERTISING

Naționala noastră ocupă ultimul loc în grupă, cu 3 puncte, însă la doar două lungimi în spatele liderului Bosnia.

Mai avem de jucat un singur meci în iunie, cu Muntenegru, pe 14, de la ora 21.45, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!