Nota primită de Vlad Chiricheș în Italia după ce a fost înlocuit la pauza jocului cu Salernitana

Nota primită de Vlad Chiricheș în Italia după ce a fost înlocuit la pauza jocului cu Salernitana

Vlad Chiricheș a avut o evoluție bună în tricoul celor de la Sassuolo, însă a fost schimbat surprinzător la pauză într-un duel cu ultima clasată Salernitana, acolo unde un alt fundaș român, Radu Drăgușin, a fost rezervă neutilizată.

Fostul căpitan al Stelei a evoluat doar o repriză în remiza cu cei de la Salerna, scor 2-2, în etapa cu numărul 29 din Serie A. Sassuolo conducea cu 2-1 la pauză, iar, deși românul a avut o evoluție bună, Chiricheș a fost scos la pauză și în locul său pe teren a apărut Tressoldi.

ADVERTISING

Mutarea i-a mirat și pe jurnaliștii italieni, care i-au dat o notă bună lui Vlad, căpitanul naționalei României, pentru cele 45 de minute jucate: "Singurul care a părut să-i poată facă față lui Djurici, dar a fost înlocuit după 45 de minute", nota Gazzetta dello Sport, care i-a acordat 6,5, în timp ce de la Tuttomercatoweb a primit 6: "A avut misiunea de a câștiga duelurile fizice cu Djurici și cele bazate pe viteză cu Bonazzoli. Nu a arătat rău. A fost înlocuit la pauză".

Salernitana a reușit să obțină un punct în superioritate numerică, grație reușitei chiar a lui Djurici, din minutul 81.

ADVERTISING

În actualul sezon, Chiricheș, 32 de ani, a bifat 24 de partide în tricoul lui Sassuolo, unde are contract până în vara lui 2023.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!