Nota primită de Mihăilă după meciul superb făcut pentru Parma. Ce scrie presa italiană despre evoluția românului

Nota primită de Mihăilă după meciul superb făcut pentru Parma. Ce scrie presa italiană despre evoluția românului

Presa italiană s-a grăbit să îl laude pe românul Valentin Mihăilă după golul marcat de el în tricoul Parmei în meciul cu Fiorentina, la capătul unei partide perfecte în care a bifat doar 45 de minute.

Fostul jucător al Craiovei a marcat o dată în minutul 90 și a oferit și o pasă de gol, Parma fiind egalată în minutul 90 plus 4 după un autogol stupid.

După partidă, celebrul cotidian Gazzetta dello Sport a notat în cronica acestei partide următoarele cuvinte, și la adresa lui Mihăilă: "Fiorentina nu a reușit să-și apere avantajul luat la 3-2, oaspeții au fost aproape de victorie în ultimele secunde, dar totul s-a terminat cu un autogol prostesc. Parma a părut că va obține o victorie mare în fața Fiorentinei, după ce Mihăilă, jucător intrat la pauză, a înscris în minutul 90, la capătul unui contraatac devastator.

Fiorentina 3-3 Parma | 94th Minute Equaliser in 6-Goal Thriller! | Serie A TIM

În minutul 90+4, echipa lui Roberto D'Aversa a fost egalată după autogolul lui Iacoponi. Meciul s-a terminat cu un scor incredibil, 3-3. Gazdele s-au apărat pe final, după ce Kurtici a înscris pentru 2-2, iar Mihăilă a dat lovitura în minutul 90. Cu toate acestea, autogolul lui Iacoponi le-a interzis victoria oaspeților", se notează în cronica partidei de la Firenze.

ADVERTISING

Mihăilă, gol și pasă de gol pentru Parma într-un meci nebun, cu șase goluri, în Serie A

Mihăilă a primit apoi din partea celor de la Sofa Score cea mai mare notă de pe teren 7,3, la egalitate cu Kurtici, pentru un gol, un asisst, plus 14 atingeri de balon. De cealaltă parte, Man a primit doar 6.4.

Parma rămâne penultima în Italia, în Serie A, pe locul 19.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liverpool continuă să se facă de râs în Premier League

Ianis Hagi a devenit campion în Scoția cu Glasgow Rangers

ADVERTISING

Clotilde Armand acuză fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 că și-a pontat ”sute de ore suplimentare inutil” și cere toți banii înapoi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!