Ianis Hagi a devenit campion în Scoția cu Glasgow Rangers

Ianis Hagi a devenit campion în Scoția cu Glasgow Rangers

Glasgow Rangers, echipa unde este legitimat românul Ianis Hagi, a devenit matematic campioana Scoției, pentru a 55-a oară în istorie, după 10 ani de pauză.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Celtic Glasgow s-a încurcat în deplasarea de la Dundee United, scor 0-0, egal care o face pe Rangers campioană după atâta timp de așteptare.

Celtic are 68 de puncte, cu 20 mai puține față de lidera Rangers, care astfel nu mai poate fi ajunsă, după 32 de etape consumate în Scottish Premiership.

ADVERTISING

Momentul vine după ce sâmbătă Rangers s-a impus clar cu St.Mirren, scor 3-0, ultimul gol fiind semnat de Hagi, mijlocașul român de 22 de ani.

Este primul mare trofeu din cariera lui Steven Gerrard, în prezent antrenor la Rangers după o carieră legendară ca jucător la Liverpool.

Este de asemenea și primul trofeu major al lui Hagi ca fotbalist la Rangers, acolo unde are deja are foarte multe realizări în acest sezon foarte bun 2020/2021.

Runda viitoare, Rangers va merge la Celtic în marele derbi Old Firm, dar va merge în postura de campioană. Hagi își adjudecă primul titlu din carieră, la 22 de ani, el având până acum doar un singur trofeu în panoplie, Supercupa Belgiei cu Genk, vorbim de trofee din străinătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În România, Hagi cucerise la Viitorul Cupa și Supercupa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Horia Tecău a fost învins în finala turneului ATP de la Rotterdam

Un oficial FRF anunță care poate fi prima competiție din România care va beneficia de implementarea VAR

Te gândești că nu contează la cât te culci, câtă vreme dormi suficient. Greșit! Iată ce au descoperit oamenii de știință

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!