Mihăilă, gol și pasă de gol pentru Parma într-un meci nebun, cu șase goluri, în Serie A

Mihăilă, gol și pasă de gol pentru Parma într-un meci nebun, cu șase goluri, în Serie A

Valentin Mihăilă a marcat un gol pentru Parma într-un meci nebun în Serie A, gol venit în minutul 90 și care se credea că va aduce o mare victorie trupei oaspete.

Fiorentina – Parma s-a terminat 3-3, într-un meci în care Mihăilă a fost introdus după pauză, minutul 46, iar Man a intrat în minutul 64.

La pauză a fost 2-1 pentru cei din Firenze, după goluri marcate de Quarta și Milenkovici, respectiv Kucka din penalti. Kurtici a egalat în minutul 72, pasa de gol aparținându-i lui Mihăilă.

Jucător oltean care a și marcat în minutul 90, după o contribuție și a lui Dennis Man, fost jucător la FCSB. Mihăilă a punctat lejer din câțiva metri în careul mic în stânga portarului advers, după o pasă luminoasă venită de la Inglese.

ADVERTISING

Trebuie spus că ambii jucători români au avut evoluții remarcabile, în special Mihăilă evident, dar și Man, care a contribuit și el la faza golului 3, iar la 2-2 a avut o mare ratare, șutând puțin alături dintr-o poziție excelentă. Și-a arătat însă fostul jucător de la FCSB marile sale calități, viteza și tehnica sclipitoare pe care le posedă.

S-a terminat însă 3-3 după un autogol stupid al lui Iacoponi în minutul 94, iar Parma rămâne și etapa această fără victorie, după un lung șir de ghinioane de câteva runde încoace..

ADVERTISING

Parma e pe locul 19 în Italia cu doar 16 puncte, doar un punct peste codașa Crotone, în timp ce Fiorentina e pe poziția 14.

Este primul gol pentru Mihăilă în Serie A de când a fost adus din România de la Universitatea Craiova pentru suma de 8.5 milioane de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a lui Ianis Hagi după ce a cucerit primul său titlu din cariera de fotbalist

Ianis Hagi a devenit campion în Scoția cu Glasgow Rangers

Presa americană, comentariu superb la adresa Simonei Halep

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!