Nick Kyrgios dezvăluie că a vrut să se sinucidă

Nick Kyrgios dezvăluie că a vrut să se sinucidă

Nick Kyrgios a dezvăluit, astăzi, că în urmă cu trei ani a avut gânduri suicidare.

Tenismenul australian spune că-și îneca amarul în băutură și droguri, dar că acea perioadă a trecut și în prezent se bucură de viață.

"Acesta eram eu în urmă cu trei ani, la Australian Open. Mulţi ar crede că eram ok din punct de vedere mental sau că mă bucuram de viaţă… a fost una dintre cele mai întunecate perioade. Dacă priviţi cu atenție, puteţi observa pe braţul meu drept că îmi făceam rău singur.

Aveam gânduri suicidare şi mă chinuiam să mă ridic din pat, dar să joc în faţa a milioane de oameni. Eram singur, deprimat, negativist, consumam mult alcool, droguri, îmi respingeam familia şi prietenii.

ADVERTISING

Simţeam că nu pot vorbi cu nimeni şi nu pot avea încredere în nimeni. Era rezultatul faptului că nu eram deschis şi refuzam să mă bazez pe cei pe care îi iubesc sau pur şi simplu să devin mai pozitiv.

Știu că viața de zi cu zi poate părea extrem de obositoare, imposibilă uneori. Înțeleg că simți că, dacă te deschizi, te poate face să te simți slab sau speriat. Îți spun chiar acum, este în regulă, nu ești singur. Am trecut prin acele momente în care părea că acele vibrații energetice pozitive nu vor fi niciodată realitate. Te rog, nu te simți ca și cum ești singur, dacă simți că nu poți vorbi cu nimeni, sunt aici, contactează-mă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sunt mândru să spun că m-am transformat complet şi că privesc acum total diferit lucrurile. Vreau ca voi să vă puteţi atinge potenţialul maxim şi să zâmbiţi. Această viaţă este frumoasă", a scris Kyrgios pe Twitter.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇