Nedelcearu a refuzat FCSB și acum e aproape de o formație de Champions League

Nedelcearu a refuzat FCSB și acum e aproape de o formație de Champions League

Internaționalul român Ionuț Nedelcearu, fundaș central la Crotone, a refuzat de curând o ofertă de la FCSB și acum e aproape să semneze cu o formație campioană din Europa, care va evolua în preliminariile Champions League.

Nedelcearu, dar și un alt fundaș central român, Adrian Rus, de la MOL Vidi din Ungaria, sunt doriți de campioana Poloniei, Lech Poznan. Fostul dinamovist tocmai a retrogradat cu Crotone în Serie C și nu mai dorește să rămână în Italia, dându-și chiar acordul pentru a juca la echipa ce va reprezenta Polonia în preliminariile Champions League.

ADVERTISING

Ionuț Nedelcearu a dat răspunsul final după oferta de la FCSB

"Lui Ionuţ i-ar plăcea să se alăture lui Lech, este convins de perspectiva de a juca în Liga Campionilor. Clubul a făcut o ofertă lui Crotone, dar a fost refuzată. Avem oferte şi din Italia, şi Belgia, dar campioana Poloniei ar fi o opţiune grozavă. Vom vedea cum vor decurge negocierile cu actualul club", a declarat impresarul său Cristian Cernodolea pentru portalul Weszlo.com.

Lech îl dorește și pe Adrian Rus la echipă, jucător ce mai are totuși oferte și din Rusia şi Spania.

ADVERTISING

În Polonia deja evoluează din ce în ce mai mulți români, Hanca și Sorescu, foști la Dinamo, sau, mai recent, Bogdan Racoviţan şi Virgil Ghiţă, ultimul fost fundaș la Viitorul lui Gică Hagi.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!