NBA: Milwuakee Bucks a câștigat al doilea titlu din istorie

NBA: Milwuakee Bucks a câștigat al doilea titlu din istorie

Milwaukee Bucks a câştigat, marţi, al doilea titlu NBA din istoria sa, impunându-se marţi în faţa formaţiei Phoenix Suns, cu 105-98, în al şaselea meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet, graţie vedetei elene Giannis Antetokounmpo, care a intrat în legendă, informează AFP.

Milwaukee Bucks, învinsă în primele două meciuri ale finalei, a revenit cu patru victorii consecutive şi a câştigat titlul cu scorul general de 4-2.

Giannis Antetokounmpo s-a dovedit şi data aceasta providenţial, atât în apărare, cât şi în atac, realizând una dintre cele mai marcante performanţe într-o finală NBA, cu 50 de puncte, 14 recuperări şi 5 capace.

Antetokounmpo, care a avut în seria cu Pheonix Suns o medie de 32 de puncte, a fost ales cel mai bun jucător al finalei (MVP).

Pentru Phoenix Suns, cel mai prolific jucător a fost coordonatorul Chris Paul, autor a 26 de puncte.

La 36 de ani, Chris Paul a lăsat să-i scape, marţi, ultima ocazie de a înscrie un titlu în palmaresul său, după 16 sezoane în ligă.

Finala NBA s-a disputat după sistemul cel mai bun din şapte partide.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!