Un fotbalist a amenințat un tenismen după ce a pierdut la pariuri: "Mi-ai distrus viața, vin după tine. Ai două zile să-mi dai banii înapoi"

Un fotbalist a amenințat un tenismen după ce a pierdut la pariuri: "Mi-ai distrus viața, vin după tine. Ai două zile să-mi dai banii înapoi"

Tenismenul elvețian Johan Nikles a publicat pe o rețea de socializare mesajele de amenințare primite din partea fotbalistului ceh David Smolen.

Smolen evoluează în ligile inferioare din Cehia și a fost foarte supărat pe faptul că Johan Nikles a fost învins de Lukas Rosol într-un turneu Challenger din Amersfoort, Olanda.

A pierdut 2.000 de euro deoarece pariase pe Nikles, iar apoi i-a transmis un mesaj în care l-a amenințat.

"Îți mulțumesc că mi-ai distrus viața. Dă-mi banii înapoi sau vin după tine și după familia ta. Ai două zile, apoi voi veni în Elveția și-ți voi vizita familia cu prietenii mei din UK. Două zile, frate! 2.000 de euro, uite IBAN-ul și BIC-ul. Nu e o glumă, sunt serios. Două zile! Când vrei să joci ca un trișor trebuie să te aștepți la pedepse", i-a scris Smolen lui Nikles.

ADVERTISING

Nikles s-a plâns că ITF nu face prea multe pentru a lua în serios astfel de cazuri. El mai spune că nu știe cum să procedeze în continuare.

"Evident că m-am gândit să depun o plângere, dar unde să o fac? În Elveția sau în Cehia? Nu știu cum să procedez", a comentat Nikles, aflat pe locul 432 ATP.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!