Marius Șumudică a găsit motivele pentru jocul slab al lui CFR Cluj din Gibraltar

Marius Șumudică a găsit motivele pentru jocul slab al lui CFR Cluj din Gibraltar

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, marţi seara, la finalul partidei cu Lincoln Red Imps, din cadrul primei manşe a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, câştigată în deplasare cu scorul de 2-1, că la pauză a fost nevoit să spargă două sticle pentru a-i „trezi” pe jucătorii săi, care erau conduşi cu scorul de 1-0.

"Foarte greu, un teren foarte greu de jucat. Vântul a fost foarte puternic, un teren imposibil de jucat. Trebuie să ne concentrăm, nu avem voie să facem astfel de greşeli, trebuie să fim mult mai concentraţi. Aţi văzut că nu mai există echipe mici, cunosc terenul, a trebuit la pauză să sparg două sticle ca să se trezească, să întoarcem jocul. Apoi cred că am controlat jocul şi nu am mai avut niciun fel de probleme'', a declarat Şumudică la finalul partidei din Gibraltar.

Tehnicianul consideră că după rezultatul de marţi seara, echipa sa şi-a făcut viaţa uşoară pentru returul de la Cluj-Napoca: "Au fost condiţii incredibile, un vânt foarte puternic, nu se putea controla balonul. Important este că ne-am făcut viaţa uşoară pentru a doua rundă. Suntem aproape cu un prim obiectiv, Conference League, care este o reţetă financiară de succes pentru orice echipă din România. Va trebui să câştigăm şi la Cluj, victoriile aduc victorii. Va trebui să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm şi acolo, dar până atunci avem un meci greu în campionat, trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători folosim în meciul cu Clinceni".

CFR Cluj a învins formaţia Lincoln Red Imps, cu scorul de 2-1 (0-1), marţi seara, pe Victoria Stadium din Gibraltar, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Manşa secundă se va juca la Cluj-Napoca în data de 28 iulie.

Dacă va trece de Lincoln Red Imps, CFR va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Young Boys Berna (Elveţia).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!