Naționala României, ironizată de elvețieni înainte de meciul direct: "Nu i-am mai văzut în ultimii ani"

Naționala României, ironizată de elvețieni înainte de meciul direct: "Nu i-am mai văzut în ultimii ani"

Naționala României va întâlni luni seara pe Elveția la Lucerna, în preliminariile EURO 2024, iar gazda helvetă este cu siguranță favorita acestei întâlniri.

Meciul are loc pe 19 iunie, de la ora 21,45, fiind LIVE pe SpotMedia.ro. La conferința de presă premergătoare jocului, Granit Xhaka, fotbalistul lui Arsenal, a comentat despre victoria echipei sale cu Andorra, scor 2-1, dar și despre viitorul joc cu românii: „La sfârșitul campaniei, când ne vom califica la Euro, nimeni nu va mai întreba scorul meciului nostru cu Andorra. Avem trei meciuri, nouă puncte. Dacă batem și luni, totul va fi perfect. Sincer, n-am mai văzut România în ultimii ani. Totuși, românii au avut întotdeauna jucători tari. Îi vom analiza și vom păstra cele trei puncte acasă. Cu tot respectul, noi n-ar trebui să ratăm Euro”, puncta fotbalistul elvețian cu origini albaneze.

2012 (May 30) Switzerland 0-Romania 1 (Friendly).mpg

România a făcut egal cu Kosovo vineri seara, 0-0, iar cel mai probabil, dacă va pierde cu helveții, va fi egalată de Israel în clasament, pe locul 2, cu 7 puncte.

ADVERTISING

Echipa noastră a învins chiar pe stadionul din Lucerna Elveția în 2012, meci amical, gol marcat de Gicu Grozav, scor 1-0. La Lucerna, elvețienii au jucat până acum de 20 de ori, din 1971, câștigând 15 partide.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!