Sefer lansează acuzații dure către naționala de tineret: „Sunt alte interese acolo”

Sefer lansează acuzații dure către naționala de tineret: „Sunt alte interese acolo”

Fostul jucător al celor de la Rapid București, Antonio Sefer, plecat între timp în Israel la Hapoel Beer Sheva, a lansat câteva acuzații dure înainte de EURO 2023 pentru naționalele de tineret, turneu final găzduit și de România.

Sefer s-a arătat deranjat de atitudinea conducătorilor de la naționala U21, care au decis să nu îl convoace pentru Europene: „Cu Horațiu Moldovan n-am apucat să vorbesc. Am fost foarte stresat cu viza, dar o să-i scriu pentru că a făcut un meci foarte bun. E cel mai bun portar din România! Mă doare sufletul că nu am fost convocat. Am fost la echipa mare, dar la tineret nu. Sunt alte interese probabil.

ADVERTISING

Nu sunt genul de jucător care să intre în polemici, dar este un semnal de alarmă pe care l-au mai tras și alți jucători, unul dintre ei fiind Cîrjan. Sperăm ca țara să revină la normal! Acolo sunt cei mai buni jucători tineri din România și sunt sigur că vor face o treabă bună. N-am vorbit cu domnul Săndoi, dar astea sunt alegerile dumnealui”, puncta Sefer la plecarea din țară, pentru presa adunată la aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Mijlocașul va semna un contract pe 4 ani cu Beer Sheva, acolo unde este legitimat și Adrian Păun, fost la CFR Cluj. Sefer a strâns în 4 ani 133 de meciuri la Rapid, pentru care a marcat 18 goluri.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!